_ Doelgroep van het project Mantelzorgers terug aan het werk, is uitgebreid!

U bent hier

U bent hier

Doelgroep van het project Mantelzorgers terug aan het werk, is uitgebreid!

Naast de werkzoekende ouders die terug aan het werk willen, kunnen ook ouders die deeltijds aan het werk zijn en drempels ondervinden in het volhouden van hun huidige job in combinatie met de zorg intekenen voor ondersteuning.
Ook partners, broers, zussen ... die mantelzorgtaken op zich nemen en waardoor de stap naar de arbeidsmarkt moeilijk loopt, of waardoor het volhouden van de huidige job soms in het gedrang komt, komen in aanmerking voor deze individuele trajectbegeleiding.

Doel
Bewuste keuzes maken omtrent de combinatie zorg en werk, sterker worden als persoon, door vanuit je eigen interesses,wensen en mogelijkheden te komen tot een duidelijk toekomstperspectief op gebied van werken. Inhoud Individuele trajectbegeleiding op maat – een stap dichter bij de arbeidsmarkt Doorheen dit traject is jezelf leren kennen en weten welke troeven je tegenover een werkgever kan uitspelen is heel essentieel. Het Werkkracht-model vormt hiervoor een leidraad. Wie ben ik en waar ben ik goed in? Wat wil ik? Wie kan mij helpen in de zoektocht naar een passende tewerkstelling? Welke drempels moet ik overwinnen? …

Meer specifiek:
• Een toegankelijk aanbod op maat van elk individu.
• Op tijdstippen én op een plaats die voor jou best in te passen zijn.
• De arbeidscoach gaat in gesprek met (potentiële) werkgevers.

Er is mogelijkheid om deel te nemen aan een groepssessie rond het vinden van een goede zorg-werk-balans, georganiseerd door Magenta.

Interesse?
Neem contact met  Fien Santens | fien [dot] santens [at] emino [dot] be | 0471 77 35 59
Lees er meer over of bekijk het filmpje.