U bent hier

U bent hier

Fiesta Festival, het zomerkriebelkamp van 8 tot en met 12 juli, Harelbeke

Voor kinderen met een extra ondersteuningsnood is het niet altijd gemakkelijk om mee te spelen in een gewone vakantiewerking. Op het Kriebelkamp kan ieder kind spelen op z'n eigen tempo, in een geborgen omgeving met een vaste animatorenploeg.
Een hele week beleven de kinderen de zotste avonturen deze zomer op het Fiesta Festival. Een weekje waar alles kan en alles mag! In de zomerweek is muziek het thema, er wordt afgesloten met een uitstap naar KID Rock in Wetteren. Zet dus je tent en je trekrugzak maar al klaar!

Voor wie
Alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar met een extra ondersteuningsnood kunnen deelnemen aan het kriebelkamp. Ook hun broers en/of zussen zijn welkom! Er kunnen maximum 15 kinderen inschrijven voor het Kriebelkamp.

Wanneer
van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli

Praktisch
De activiteiten duren van 9u tot 16u. Er is vooropvang vanaf 7u30 en naopvang tot 18u.
1 dag is er een daguitstap met de bus.
Het kamp kost 75 €. Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen van die korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW.

Info en inschrijven
Er wordt graag tijd gemaakt voor een kennismakingsgesprek vooraf zodat de verwachtingen van het kind, de ouders en de animatoren op elkaar afgestemd zijn. Tijdens dit gesprek wordt de inschrijving gedaan.
T 056 733 482 of via e-mail sarah [dot] devos [at] harelbeke [dot] be