_ Genereuzen: samen leven door samen te beleven.

U bent hier

U bent hier

Genereuzen: samen leven door samen te beleven.

Elke dag botsen mensen met een beperking tegen talloze drempels. De Genereuzen wil die drempels wegwerken zodat het samen leven, samen wonen en samen werken van mensen met én zonder beperking helemaal normaal wordt. Elkaar beter leren kennen, begint bij elkaar ontmoeten! Daarom sturen de Genereuzen ons er samen op uit naar tal van genereuze evenementen. Altijd al naar Pukkelpop willen gaan? Of ben jij een fervente wandelaar? Het Genereuzenplatform vindt voor jou de perfecte festival-, sport- of zomermaatjes die er net zoveel zin in hebben als jij!

Hoe werkt het?
De Genereuzen nodigen je uit om naar bestaande evenementen te gaan, in groepjes van mensen met én zonder een beperking. Op het digitaal platform zoeken ze voor jou de ideale maatjes, zo vormen jullie samen een gezellige bende.

In 4 stappen vind jij je Genereuze maatjes.
1. Ga naar website www.degenereuzen.be
2. Kies een activiteit uit en klik op "Ik wil gaan!" of op de foto van iemand met wie je wil meegaan.
3. Bezorg uw gegevens.
4. De Genereuzen gaan op zoek naar mensen die een match hebben met jou en stellen een groepje voor om samen te gaan.
5. Hoera, een groepje gevonden!
6. Je ontvangt een mail met daarin informatie over de leden van de groep en het verder verloop. Vanaf dan kunnen jullie ook de tickets bestellen. Jullie kunnen onderling verder afspraken maken en wij zorgen mee voor de praktische ondersteuning of concrete vragen.

Veel plezier op jullie Genereuze activiteit!