U bent hier

U bent hier

Speciale schoenen stap voor stap

Speciale schoenen stap voor stapSam houdt ervan om op woensdagmiddag met zijn vriendjes af te spreken. Zijn vriendjes willen vaak voetballen, dit vindt Sam ook leuk maar…. Sam heeft veel last van zijn voeten. De dokter heeft naar Sams voeten gekeken en heeft aangeraden om naar een orthopedische schoenenzaak te gaan. Samen met zijn moeder en zusje gaat Sam naar een orthopedische schoenenzaak. Meneertje Schoen wil Sam graag helpen en samen doorlopen ze tien stappen.


Maar wat is nu precies een orthopedische schoenenzaak en hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Schoenen shoppen, een leuk dagje uit! Voor kinderen met CP is de jacht naar schoenen niet zo makkelijk. Want hoe meet je orthopedische schoenen aan, is dat niet eng? Zijn die aangepaste schoenen niet stom? Dat zijn vragen die voorbij komen als je kind de eerste stap zet naar orthopedische schoenen.

Wilt u uw kind voorbereiden op het krijgen van orthopedische schoenen? Of uw kind een hulpmiddel geven, zodat hij/zij aan vriendjes kan vertellen hoe de speciale schoenen zijn gemaakt?  Het boek 'Speciale schoenen, stap voor stap' is hierbij een leuk en kindvriendelijk hulpmiddel! Tevens een leuk verhaal om mee voorgelezen te worden.

Speciale schoenen stap voor stap

Auteur: Imre van Boerdonk
Uitgever: Brave New Books 
ISBN 9789402168815
Prijs: 24,95 euro