_ We zouden samen fietsen en sprookjes lezen

U bent hier

U bent hier

We zouden samen fietsen en sprookjes lezen

Wij zouden samen fietsen en sprookjes lezen

Ingrid Rensen leidt een gelukkig leven. Ze heeft een leuke baan en is getrouwd. Ze heeft veel leuke vriendinnen en het leven lacht haar toe. Als ze dan ook nog eens zwanger is, kan haar geluk niet op. Helaas wordt dit prille geluk verstoord. Vanwege een infectie loopt haar dochtertje een zware hersenbeschadiging op, waardoor zij zich geestelijk nooit verder zal kunnen ontwikkelen dan een baby van twee maanden.

In dit boek vertelt Ingrid op een gevoelige manier hoe het leven van een moeder met een meervoudige handicapt kindje eruit ziet. Zij beschrijft de eerste negen jaar van het leven van haar dochter Marit.

De gang naar het ziekenhuis was niet altijd makkelijk. Dan komt het definitieve vertrek van Marit naar een instelling die haar zou gaan verzorgen. En Ingrid wil weer graag zwanger worden. Twee moeilijke en emotionele beslissingen.

Ingrid Rensen vertelt een warm en verre van sentimenteel verhaal over de liefde voor haar dochter, haar man en haar twee zoontjes en de vriendschappen met de vrouwen om haar heen.

wij zouden samen fietsen

We zouden samen fietsen en sprookjes lezen
Auteur Ingrid Rensen
ISBN 9789461640680
Uitgeverij van Gennep
Prijs 14 Eur

Goed om weten: dit boek werd aangekocht door de dienst en kan uitgeleend worden.